Това ли е гаджето на бившата на Сашо Кадиев?! СНИМКА

Бившата жена на сашо Кадиев – Таня Тончева, май е преживяла раздялата с актьора. Появи се изненадваща снимка в социалните мрежи, на която бившата снаха на Катето Евро е в прегръдките на нов млад симпатичен мъж. 

Александър Кадиев е този, който слага край на брака си с Танчето. В началото тя го преживява тежко, макар да разбира мотивите на съпруга си и към днешна дата е в прекрасни отношения с новата му приятелка Ивелина Чоева. 

Таня сподели кадър, на който е с приятелски семейства, като единственият в групата, който е сам и е прегърнал Таня, е млад мъж, с който танцьорката видимо е близка.
Не е ясно как се казва новият на Таня, нито с какво се занимава, но по усмивката й съдим, че е намерила отново щастието. И още повече, че е приела раздялата с Кадиев, с когото запазиха прекрасни отношения. А преди няколко дни пусна дъщеря си  на почивка с баща си и новата му жена./show.blitz.bg
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Шокиращи подробности за смъртта на Денис Теофиков излиза наяве чак сега

Може да се окаже, че фолк певецът Денис Теофиков, който загина през есента на 2021 г. след мистериозен полет от 7-я етаж, е бил първата жертва на смъртоносната дрога фентанил у нас, разкриват запознати със случая от МВР, пише “Уикенд”.  През последния месец частично бе повдигната завесата за появата на […]

Subscribe US Now