Лудориите на Дуейн Джонсън

Всеки, който следи Дуейн Джонсън в социалните мрежи, знае, че той е един наистина зает човек. Но при всичките си ангажименти винаги намира време за важните неща.
Едното, разбира се, е времето, прекарано със семейството, а другото в случая на Скалата са тренировките. Джонсън е известен с това, че има фитнес в задния си двор, който си е с размерите на еднофамилна къща. Много често, когато не е у дома, защото работи, фитнесът му го следва, където и да е.
Но каквото и да се случва тренировките са задължителни. От един от последните постове на актьора в Instagram разбираме, че понякога е готов на големи лудории, за да завърши започнатото в залата.
Дуейн Джонсън споделя своя снимка от фитнеса, под която пояснява, че докато е бил в Хавай е трябвало да стане рано, за да тренира. Но заключителната част от тренировката му е била прекъсната, защото е било необходимо да се върне в хотела си.
Там е провел няколко срещи и е отметнал работни ангажименти. След това, вместо да се отдаде на заслужена почивка, както бихме направили ние например, се е върнал във фитнеса, за да довърши започнатото.
Скалата си дава сметка, че всичко това звучи налудничаво, но пояснява, че когато се намира на Хавай, където е израснал, се чувства много по-силен и енергичен. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Обрат! Сузанита пак изригна и хвърли нова бомба за гаджето и бебето СНИМКИ

Събитията в личен план при Сузанита се развиват скорострелно и непрекъснато сме свидетели на обрати. В рамките на месец тя показа бременно коремче и фотосесия с бъдещия баща, а след това изтри кадрите и заговори за раздяла с Марк.  След броени дни тя поднася нова порция изненади и обрат в […]