Обрат! Сузанита пак изригна и хвърли нова бомба за гаджето и бебето СНИМКИ

Събитията в личен план при Сузанита се развиват скорострелно и непрекъснато сме свидетели на обрати. В рамките на месец тя показа бременно коремче и фотосесия с бъдещия баща, а след това изтри кадрите и заговори за раздяла с Марк. 

След броени дни тя поднася нова порция изненади и обрат в отношенията с гаджето си. Щерката на Орхан Мурад, която се закани да съсипе незрящия си баща, изригна в Инстаграм със скандално стори. 
Бившият на Сузанита не издържа: Нямам и капка вина, не съм… СНИМКА

“Изправена съм за пореден път пред трудностите, които са непрекъснат спътник на всяка публична фигура, а именно жълтите медии. Но този път е по-различен от всеки друг, в който ми се е налагало да се справям със стотиците лъжи, с които се изпълва интернет пространството по мой адрес. Тиражираните псевдо новини по адрес на семейството ми, и не визирам родителите ми, а Марк и бебето, което очакваме. Искам да прекратя спекулациите тук и сега за това, че обвинихте Марк за всичко. Марк е страхотен човек, както повечето от вас знаят. Няма изневери от никоя страна, няма издънки, нито нищо подобно. Не нападайте никого без да знаете какво се е случило, съдейки по социалните мрежи”, гласи последното откровение на Сузанита в Инстаграм. 
Тя сподели и снимка с Марк, с която доказва, че двамата са отново заедно и всички проблеми са захвърлени назад в миналото./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Скарани ли са принц Хари и кралицата

Празненствата за Платинения юбилей на кралицата бяха очаквани с нетърпение не само заради тържествената им част, но и заради първото събиране на “отцепниците” принц Хари и Меган Маркъл с действащите членове на кралското семейство. Юбилеят така и не произведе някакви шокиращи новини за настроенията във фамилията. Именно заради това продължават […]