Проф. Кантарджиев дори и не е сънувал, че ще му се случи нещо такова след НОЩ

Зрителите харесват много проф. Тодор Кантарджиев, като смятат, че той е единственото свежо лице в сегашното издание на “България търси талант”.

„Професорът се оказа много забавен и готин човек. Повече го харесвам така, отколкото като навесил нос и съобщаващ със скръб колко случая на ковид има на ден. Справя се добре в това ново амплоа на жури. Понякога се чудя дали не е учил и актьорско майсторство. Че той е по-забавен от повечето наши актьори”, хвалят го почитатели.

За съжаление, присъствието му не е достатъчно, за да спаси сезона. Липсата на интересни лица и таланти се усеща осезаемо тази година, пише hotarena.bg.

Проф. Тодор Кантарджиев пред БЛИЦ: Бях в центъра на огъня!

Новият сезон на шоуто „България търси талант” е един от най-слабите, недоволстват зрители в интернет форумите. Впечатляващи изпълнения и номера липсват, хуморът на водещите е плосък, а най-неприятното е, че журито се гаври с болни хора, очевидно допуснати до кастинг с цел подигравка.

„Бяха изкарали на сцената видимо болен човек с някаква степен на умствено изоставане, който не е попаднал случайно там – все пак е минал първоначален кастинг. Журито открито и грубо му се присмя и подигра, а Катето Евро се обърна към него с: „Как може да си такъв идиот… хаха”, и уж се поправи. Мега остроумно! Това ли ни забавлява?! Така ли учим децата си да се отнасят с различните? Много яко!”, коментира зрителката Адриана Ангелова в социалната мрежа.

С това обаче критиките към шоуто не спират. „Много слаб сезон! Има и попадения, но повечето участници като че ли са допуснати, за да се запълни бройката”, „Сашко аз го харесвам, реално и Катето Евро харесвам, но не и държанието ѝ в шоуто. Защо не могат да намерят културни хора, които да критикуват, без да се подиграват?”

„Мисля, че трябва да направят малко почивка от предаването. Като че ли едно и също се върти и става пренасищане” – това са малка част от критиките, които заливат интернет пространството./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Водеща от bTV отнесе много хейт заради тази странна СНИМКА

Водещата на предаването “Търси се” – Нели Хаджийска, сподели с приятелите си в социалната мрежа, че е свалила цели 10 килограма. “Няма да лъжа! Никак не е лесно! Да си на близо 44 години, 2 пъти да си раждала със секцио, да си с Хашимото и всякакви други временни и […]

Subscribe US Now