Ваня Червенкова в болница за тежка операция, застигна е кошмар

Ваня Червенкова безспорно е много силна жена с тежък нрав и сила на волята, на която би завидял всеки. Трудностите и мъките пред нея обаче не са останали в миналото. 

Красивата бизнесдама е минала през голям кошмар – пръстите на краката й са били счупени. За това разказва блондинката и признава, че случката е станала в Града под тепетата – Пловдив. 
Явно наистина поговорката “Много хубаво не е на хубаво’ важи в нейния случай. Както БЛИЦ писа, само преди дни тя научи, че щерка й се е сгодила и огласи благата вест в профила си в социалната мрежа. Е, малко по-късно се налага Червенкова да мине през ада и изживява тежка операция. 
Причината е генетично изкривяване, което най-после е дошло време да оправи.
Операцията
Операцията е била изключително тежка. Извършена от д-р Стаменов, който е специалист ортопед именно по ходилата. „В три световни столици съм ходила при най-добрите доктори на консултации, но избрах да се оперирам при д-р Стаменов, пише “Телеграф”.
От една година зверски ме болят ходилата, но въпреки това в това състояние изкачих 6 планински върха“, разказа звездата от „ВИП Брадър“.
Процедурата по оправянето е всички пръсти да се счупят и да се наредят наново по правилния начин, захващайки ги с болтове за останалата част от всеки крак. Операцията е приключила успешно в късния следобед вчера. „Вече излизам от упойка“, каза пациентката от частната клиника под тепетата.
Върхове
Още три върха е планирала да изкачи Ваня Червенкова с новите си стъпала на краката. Тя си е дала година за възстановяване и планирала това да се случи през 2025 г., но дъщеря й преди дни промени плановете, като я изненада с годеж. Навръх рождения си ден красивата Никол Червенкова получи предложение за брак от приятеля си Муса, за който „Телеграф“ вече писа.
Тъй като връзката им е отскоро, за бизнесдамата новината е дошла като гръм от ясно небе, затова е попитала младите дали не избързват. Кандидат-зетят обаче твърдо заявил, че няма нужда от повече чакане, защото е сигурен в жената на сърцето си. „Сватбата най-вероятно ще е догодина“, каза бъдещата тъща.
Щастливото събитие обаче няма да отмени, а само леко ще отложи амбицията на Ваня да покори по един планински връх на всеки континент. Тя има желание да качи и Еверест, но заради многото смъртни случаи напоследък подготовката за него ще е доста по-сериозна и ще отнеме повече време.

Източник: blitz.bg
Next Post

Рачков не страда дълго за Анита, вече прегръща нова красавица СНИМКА

Раздялата на Димитър Рачков и плеймейтката Анита Димитрова за мнозина беше предизвестена още от самото начало, когато двамата обявиха връзката си. Култовият тв водещ и актьор не скри, че яко е хлътнал по много по-младата от него тунингована блондинка, която спокойно можеше да му бъде дъщеря. Но стигна до разочарование, […]

Subscribe US Now