Пред развод ли е и Гуен Стефани

В света на известните нерядко се случват разводи. Затова и те са една доста обсъждана тема в общественото пространство и за тях често се и спекулира. Така например откакто са женени, за Хейли и Джъстин Бийбър не спират да се разпространяват твърдения, че са пред раздяла. Наскоро обаче това бе опровергано. В действителност и двамата в момента живеят в любов и хармония заедно.
Сега, само няколко дни след като друга двойка – Айла Фишър и Саша Барън Коен обаче официално обявиха развода си, се заговори, че в същата посока са тръгнали и Гуен Стефани и съпругът ѝ Блейк Шелтън. А дали това наистина е така разбираме от певицата.
В интервю за новия брой на NYLON тя признава, че несигурността все още е нещо, което се прокрадва в съзнанието ѝ от време на време. То обаче не е свързано с колебания относно любовта ѝ към мъжа ѝ. Дори напротив, тези чувства всъщност тя използва, за да напише дуета “Purple Irises”, който изпълняват заедно.
“Минавала съм през онези моменти, в които се питаш: “О, Боже мой, остарявам ли? Във връзката си, въпреки че знам истината за това, което се случва, пак си създавам драма в собствения си ум заради несигурността си и това, което може да се случи. Бях в такава фаза във връзката си с Блейк и изпадах в параноя”, не крие Гуен Стефани.
В същото време обаче тя няма съмнение, че обожава съпруга си.
“Истината е, че съм влюбена в най-добрия си приятел и всички тези глупости, за които мисля, това са глупости – мисля прекалено много”, допълва 54-годишната певица.
През изданието тя коментира и твърденията, че е пред развод със съпруга си, като ги отрича и допълва, че и двамата изобщо не им обръщат внимание.
“Когато си влюбен и имате еднакви ценности, никой не може да стигне до вас. Могат да казват каквото си искат за нашата връзка – имам предвид това, че преди седмица отново се развеждахме или нещо подобно. Това са просто лъжи. Истината си е истина и ние сме наясно с нея”, споделя още Гуен Стефани.
Тя и Блейк Шелтън се запознават през 2014 г., когато и двамата са треньори в предаването The Voice. През следващата година започват да излизат заедно, след като преди това обаче се разделят с тогавашните си половинки – той с бившата си съпруга Миранда Ламбърт, а певицата – с бившия си съпруг Гавин Росдейл. От него тя има трима синове – Кингстън (17 г.), Зума (15 г.) и Аполо (10 г.).
Гуен Стефани и Блейк Шелтън сключват брак в ранчото му в Оклахома през 2021 г., пише E! News.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как изглежда порасналият син на Беър Грилс

Беър Грилс е известен с предаванията, в които се опитва да покаже, че човек може да оцелее дори в най-суровите условия стига да е добре подготвен и да има правилните познания. Виждали сме Грилс да прави какво ли и много често да яде и пие какво ли не, но той […]

Subscribe US Now