Джулиана Гани се сгоди? Показа огромен диамантен пръстен СНИМКИ

Новата любов, която Джулиана Гани изживява след раздялата с бащата на детето си май ще се окаже по-сериозна от очакваното. Поне така изглежда отстрани, но както добре знаем – силиконката често заблуждава аудиторията за случващото се в личен план.

Наскоро тунингованата блондинка показа какъв нов пръстен с огромен диамант притежава и колко е щастлива, че го вижда на ръката си. А дали с Теодор Гецов не са се сгодили? Това се питат последователите на Гани в социалната мрежа.
Прекалено! Джулиана Гани ляга пак под ножа за две нови корекции СНИМКИ

Както е известно двамата имат връзка от броени месеци, но въпреки краткото време, вече са взели решение да живеят заедно в столицата. Явно Джулиана Гани бързо е забравила страстанта си любов с бившия си.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от DJULIANA GANI (@djuliana_gani)

Силиконката все още не е признала и за втората си бременност, за която слуховете стават все по-сериозни, но вместо това често публикува снимки на бременни жени, с което явно намеква, ако не за реалността, то със сигурност за силното си желание да се види отново в тази роля./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от DJULIANA GANI (@djuliana_gani)

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво смята Мадона за съвременната поп музика

Мадона се гордее със своите хитове и широкото въздействие, което имат върху обществото. Но поп иконата смята, че след нейния разцвет през 80-те – музикалната индустрия се е променила значително. 64-годишната певица е една от най-продаваните изпълнители на всички времена. Вероятно и заради това не се страхува да изкаже мнението […]