Ето коя певица призна, че е била пребита като куче, подобно на актрисата Диана Димитрова СНИМКИ

Актрисата Диана Димитрова, позната ни като д-р Огнянова от хитовия сериал ‘Откраднат живот” хвърли бомба с разкритието си, че преди 5 години е била пребита като куче от изветен мъж от актьорската гилдия. 

Тя не пожела да назове неговото име, а именно това искат да научат нейни почитатели, както и други жертви на въпросния мъж. Певица от “Мюзик андъл” и сестра на звезда от “Сървайвър” подкрепи актрисата и заяви, че е била също физически насилена от мъж и категорично не одобрява премълчаването на истината. 
“Като жена преминала през това, напълно осъзнавам, че мълчанието не е решение! Колкото повече мълчите и прощавате става по-лошо и по-лошо! Браво за смелостта на Диана Димитрова! Мъжете, които нанасят физически и психически тормоз са мъже само по полови белези. Извинение и прошка за това няма”, пише певицата Красимира Иванова от “Мюзик айдъл” през 2007г. Тя е сестра на Нели от “Сървайвър”, която дори се окичи с победа от шоуто. 

За часове под признанието на актрисата се изсипаха стотици коментари. Повечето от тях изразяват подкрепа, но я призовават да обяви името на насилника, за да няма нови жертви.
„Диана, отново показвате силен дух и благородство! Изключителна актриса! А, това, което сте преживяли е истински ад! Но, както се вижда, лесно не могат да Ви уплашат! По-лошото е мълчанието на останалите. С него, човек много трудно се бори. Недоумявам всеки път, когато се сблъскам с това малодушие, а често ми се случва”, гласи един от коментарите под поста на актрисата, която е и успешен художник./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ники Василковски черпи за бебе! Първа СНИМКА на малката Дея

Синоптикът Ники Василковски е на седмото небе от щастие и черпи всички наред, а причината е появата на бебе.  Малката се казва Дея и е родена 3,250 кг. То не крие колко е щастлив, че може да гушне това създание, което е направено с много любов.          […]