Брутална реакция на Катето Евро след годежа на Сашо Кадиев и Ивелина СНИМКА

Навръх Бъдни вечер Сашо Кадиев се реши и предложи брак на приятелката си Ивелина Чоева. Синът на Катето Евро публикува видео с предложението, което предизвика много вълнения в мрежата.

Най-много вълнения обаче, със сигурност е предизвикал в майка си Катето Евро, която направи такава брутална реакция, че вероятно ефекта от нея ще отеква дълго в душата на актьора.
Бомба! Сашо Кадиев предложи на Ивелина с огромен диамант, тя каза “ДА” ВИДЕО
“Саше, може ли при жива майка да се жениш!”, написа в типичния си стил под видеото актрисата. А бъдещата й снаха отговаря: “Отменям те, Кате”. В кръга на шегата продължава и Сашо Кадиев, който пък пише, че все още не е “насрочил сватбата”.

Любопитна подробност е, че и бившата жена на Кадиев, и майка на дъщеричката му, Таня Тончева, го поздрави с “Честито” и емотикон сърце.
Предложението, което 39-годишният Кадиев прави на 15 години по-младата Ивелина, с която са от три години заедно, е в домашна обстановка в компанията на родителите й. Пред тях актьорът и тв водещ става и поднася кутийката с пръстена, като казва: “Любов моя, ще се омъжиш ли за мен? Искам завинаги да сме заедно, да се разбираме и да си помагаме. Човек рядко може да срещне жена като теб!”/show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Фифо от "Игри на волята" пак изпоти мрежата, жените са в екстаз, а мъжете ги е срам ВИДЕО

По Коледа се вдигат тежки софри, купоните са един след друг, а след Нова година често се говори за диети и стартиране на всевъзможни режими за експресно влизане във форма. Не така стоят нещата обаче при Фифо от “Игри на волята”, за когото това не е никакъв проблем, просто защото трапезите […]