Защо Шон Пен не е изненадан от смъртта на Матю Пери

Измина почти месец от смъртта на Матю Пери и все още очакваме финалните резултатите от аутопсията му, за да разберем каква точно е била причината за случилото се.
Много приятели и колеги на актьора вече изразиха своята тъга за загубата му, като на повечето им е дошло като гръм от ясно небе. Е, не и за Шон Пен.
В предаването на Пиърс Морган Uncensored, актьорът казва, че не е познавал много добре Матю Пери, определя смъртта му като голяма трагедия. Въпреки това не е останал особено изненадан от нея.
“Трагично е, не мога да кажа, че бях ужасно изненадан. Не знам какви са докладите на съдебния лекар и всичко останало, но знам, че е нанесъл много щети на органите си през годините”, казва още Шон Пен за смъртта на Матю Пери.
Той дори допълва, че го е видял преди няколко месеца на летището в Лос Анджелис и двамата са си поговорили за кратко относно мемоарите на Пери, пише Metro.co.uk. Самият Шон Пен взе участие в два епизода на “Приятели” през 2001 г., където изигра гаджето на Урсула – близначката на Фийби.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво празнува Хайди Клум по бельо

Хайди Клум е дефилирала десетки пъти и сме я виждали по бельо или бански толкова много, че ни е трудно да преброим. Въпреки това всеки път, когато публикува свои снимки, на които дрехите са оскъдни, предизвиква интереса ни. И не само нашия. В един от последните си постове в профила […]

Subscribe US Now