Драстичната физическа промяна на Аштън Кътчър

Есента на 2022 г. ще бъде по-различна за Аштън Кътчър. Актьорът се подготвя за тазгодишния TCS маратон в Ню Йорк, която ще се проведе през ноември.
Съвсем естествено, в процеса на подготовката тялото му претърпява и драматична трансформация. Най-голямата физическа промяна се оказва прехвърлянето на мускулна маса от горната към долната част на тялото му. 
“Свалих около 12 паунда (малко над 5 кг – бел. авт.)”, разкрива той пред Entertaiment Tonight, като същевременно отбелязва, че съпругата му Мила Кунис го подкрепя изцяло в начинанието. А то никак не е леко. Затова и Аштън Кътчър се стреми да си създава среда, която го подкрепя и му дава стимул, защото “така нещата са много по-лесни”.
“Едно е да работиш в ритъм, който може да поддържаш, а съвсем друго е да работиш толкова здраво, колкото можеш”, смята актьорът.
Кътчър описва в детайли собствения си напредък, както и какво го мотивира, докато се опитва да пресече финалната линия на 6 ноември.
Неговото силно “защо” е желанието му да направи света по-добър, а ежедневната му мотивация са неговите деца и семейство.
Всъщност, Аштън Кътчър ще бяга на маратона в Ню Йорк с лична мисия. С участието си той иска да помогне за набирането на средства и да даде повече гласност за Thorn – международна организация за борба с трафика на хора, която работи за справяне със сексуалната експлоатация на деца.
Тази година Thorn отбелязва десет години от изграждането на технология за защита на децата от сексуална експлоатация и премахване на материали за сексуално насилие над деца в интернет.
Аштън Кътчър посочва, че маратонът е възможност за издигане на едно по-високо ниво на партньорството му с Thorn, “един шанс да покажа на хората, които са работили толкова усилено, за да превърнат нашата визия в реалност, че съм в това с тях и съм готов да стигна до последната миля”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дидо от Д2 хвърли голяма бомба, разделя се с жена си, за да... СНИМКА

Дидо от Д2, който спечели риалити формата “Фермата” през 2018-та, хвърли голяма бомба наскоро. Рок музикантът, по когото със сигурност въздишат не една или две дами, се раздели с жена си Юлия Кулиш, а причината ще ви смае. И преди да си помислите, че двамата са се развели, да поясним […]