Нова въпросителна около принцеса Шарлийн

В последните месеци гражданите на Монако най-после могат да си отдъхнат – любимата им принцеса е по-добре и редовно участва в официални събития. Кралското семейство изглежда обединено, а принц Алберт има вълнуващи планове за тази година.
На този фон в Монте Карло през уикенда започна Международния фестивал на цирковото изкуство – събитие, с което княжеството се гордее и което не се беше състояли от началото на Covid-19 пандемията.
Принц Алберт и двете му деца – осемгодишните близнаци принц Жак и принцеса Габриела, бяха сред първите гости на събитието. Веднага обаче отсъствието на принцеса Шарлийн направи впечатление.
Алберт и децата бяха придружавани от сестра му принцеса Стефани, и нейните две деца – Камий Готлиб и Луи Дюкре, който пък беше с бременната си съпруга Мари. Шарлот Казираги, която също очаква бебе тази година, уважи цирковия фестивал.
Къде обаче е Шарлийн? Макар отсъствието й да изглежда странно, в него няма нищо притеснително. Принцесата никога не е била фен на известния фестивал и не е присъствала на представленията дори преди пандемията, и преди болестта си, поясняват от Royal Central.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Сестрата на Преслава нагорещи до червено с тази СНИМКА 18+

Не само Преслава може да предизвиква пожари в социалните мрежи с прелестите си, но и сестра й. Тези дни Ивелина Колева се пусна в убийствен червен бански от Букурещ и предизвика сърцебиене сред последователите си. Сестрата на Преслава, която е народна певица, не за първи път демонстрира пищните си форми. И […]

Subscribe US Now