Защо Кейти Пери е трезва от месец

В момента Кейти Пери е заета с американското издание на American Idol, което започна през февруари.
Заедно с колегите си съдии Лайнъл Ричи, Люк Брайън и водещия Райън Сийкрест, в началото на седмицата тя беше на коктейл в Mister Paradise в Ню Йорк. Там обаче тя изненада гостите, като заяви, че няма да пие алкохол.
Кейти Пери уточни, че е съвсем трезва от пет седмици, тъй като иска да спре алкохола и е сключила пакт със съпруга си Орландо Блум. Люк Брайън закачливо я е попитал дали някога се поддава на изкушението, но тя сериозно му отговаря, че държи на думата си. “Дадох обещание. Три месеца”, казва певицата.
На партито обаче тя все пак е пила, но не алкохолни, а безалкохолни коктейли. Част от тях са били безалкохолните аперитиви на Кейти Пери, пуснати на пазара миналата година. Тя дори сподели любимата си рецепта за коктейл, който включва цитрусовия вкус на De Soi Golden Hour. Освен него в чаша просто се добавят две листа свежа мента и резенчета краставица за свежест, пише People.
Кейти Пери е един от любимите съдии в American Idol и сред феновете ѝ са и съпругът ѝ Орландо Блум и двегодишната им дъщеря Дейзи Дав. В интервю актьорът е споделял, че смята жена си за силна, с важна работа в American Idol и в същото време с хъс да продължава да изнася концерти.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Разсекретиха оригиналното предсмъртно писмо на Дочка Банева: Цялата истина ще излея...

Страшна е била агонията – не само телесната, но и душевната, на поетесата Дочка Банева – бившата съпруга на арестувания и разследван за пране на 1 млрд. лева Николай Банев, която през 2005 г. почина от рак, а скоро след трагичната ѝ кончина овдовелият й мъж се ожени за любовницата […]