Защо Джесика Бийл обича да яде под душа

Подобно на всички останали хора, и известните си имат странности. А когато ги споделят в социалните си мрежи, всеки би могъл да се почувства малко по-близо до тях и да открие по какво си приличат.
Джесика Бийл например наскоро е споделила в TikTok профила си, че обича да се храни под душа. И освен това иска да насърчи и други хора да започнат да го правят.
“Мисля, че за хората, които правят много неща едновременно, това ще бъде облекчение по много начини”, обяснява актрисата.
По-нататък във видеото Джесика Бийл дава и съвети за всеки, който би опитал тази практика. Тя споделя, че особено полезно и удобно би било, ако в близост до душа има перваз, тъй като той може да бъде използван като поставка.
“Харесва ми да си отхапя или отпия и да оставя на перваза, а след това да мина на същественото. Единственото сложно нещо е, че когато дъвчете, трябва да държите устата си затворена, защото аз продължавам да минавам под водата, докато дъвча, и по някаква причина тогава ми се иска да си отворя устата и да плюя вода”, продължава актрисата.
Разбира се, тя уточнява, че все пак не всякакви храни и напитки са подходящи за под душа. Джесика Бийл обикновено ги ограничава до зърнени закуски, близалки, йогурт, чай и кафе. Или както най-просто обобщава – всичко, което, ако падне, може да мине през канала.
Колкото и странно да звучи идеята за яденето под душа, се оказва, че немалко хора всъщност го разбират и дори го правят, пише Entertainment Tonight. В коментарите под видеото на актрисата например доста майки споделят, че тази практика им помага в ежедневието.
“Имам четири деца, които ми изяждат храната, подкрепям това на 100 процента, тъй като това е единственото място, където имам лично пространство”, пише една от тях.
И друга е напълно съгласна: “Това е единственото място, където сигурно може да се яде, без да се налага да давате и на децата си.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Тейлър Суифт раздава целувки (в момент на нежност)

Тейлър Суифт и Травис Келси безспорно са най-обсъжданата двойка в САЩ през последните няколко месеца. Всяка тяхна поява става повод за широки дискусии и споделяне на снимки. А когато изпълнителката реши да посети мач на Келси, който се състезава в NFL, което се случва доста често, всички буквално полудяват. Същото се […]

Subscribe US Now