Джулия Фокс не спира да провокира

Джулия Фокс въобще не се интересува от това къде се намира и кой сезон е – тя винаги намира начин да облече нещо провокативно, за да накара всички да говорят за нея.
Е, не само да говорят, но и да гледат, разбира се. Разголените визии на модела не са рядкост, но все още не можем да свикнем с тях, защото всеки път успява да ни изненада.
Направи го и на AIDS Foundation Academy Awards Viewing Party, организирано от Елтън Джон всяка година. Джулия Фокс се появи на събитието с черна рокля, която обаче започва под гърдите ѝ.
Част от тоалета ѝ бе също така черен чорапогащник и високи токчета. Гърдите си, или поне някаква част от тях, Фокс бе прикрила с лепенки за зърна със златисти верижки, пише Entertainment Tonight.
Миналия септември Джулия Фокс се разходи почти гола по улиците на Ню Йорк, когато присъства на ревюто PrettyLittleThing x Naomi Campbell, което бе част от седмицата на модата в Ню Йорк.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тайното измъкване на Кейт Мидълтън

На 11 март отбелязаха Деня на Общността на нациите – празник за всички страни по света, чийто държавен глава е монархът на Великобритания. Празникът беше особен, защо крал Чарлз не присъстваше заради болестта си. Вместо това церемонията в Уестминстърското абатство в Лондон беше водена от съпругата му Камила, както и […]

Subscribe US Now