Тайното измъкване на Кейт Мидълтън

На 11 март отбелязаха Деня на Общността на нациите – празник за всички страни по света, чийто държавен глава е монархът на Великобритания. Празникът беше особен, защо крал Чарлз не присъстваше заради болестта си.
Вместо това церемонията в Уестминстърското абатство в Лондон беше водена от съпругата му Камила, както и от престолонаследника принц Уилям. Над всичко това обаче тегнеше една голяма сянка, свързана със станалата печално известна снимка на Кейт Мидълтън за Деня на майката, споделена ден по-рано.
Както самата принцеса на Уелс призна, фотографията, на която е с трите си деца, наистина е манипулирана с помощта на фото редактор. А цялата суматоха около това й е коствала доста стрес, който едва ли й се е отразил добре на фона на здравословното й състояние.
В Деня на Общността на нациите се появиха снимки, на които се вижда, че Кейт Мидълтън и принц Уилям напускат замъка Уиндзор в черен автомобил. Принцът се е отправил към Лондон за тържествата, но къде отива Кейт не е ясно.
Според информация на Hello, тя е имала среща от лично естество. Нийл Шон от Fox News Digital пък твърди, че корекциите по снимката не са направени от самата Кейт, както тя твърди, но тя е решила благородно да поеме отговорността за гафа.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето какво е завещанието на Матю Пери

Повече от четири месеца след внезапната смърт на Матю Пери на 54-годишна възраст се появиха детайли за неговото завещание. Според документ, с който разполага Rolling Stone, в завещанието е посочено, че по-голямата част от парите на актьора трябва да бъдат вкарани в специален тръст. Матю Пери е определил над 1 […]

Subscribe US Now