Тони Димитрова пред БЛИЦ: Никога не сме били гаджета, не цапайте името на доктора!

За Тони Димитрова новата година започва така, както приключи и старата – с много работни ангажименти и почти никакво време за почивка. И със сигурност тя не е имала нито любовно разочарование, нито раздяла, както упорито се пише напоследък в публичното пространство. Никога не е имала и връзка с хирурга Мирослав Обрейков!

“С д-р Мирослав Обрейков сме приятели от 2020 г. и между нас никога не е имало друго, освен приятелство. Няма такова нещо като „драматични раздели“, „любовни драми“ и т.н.!”, каза пред нас Тони Димитрова, която не скри безкрайното си възмущение от поредната скалъпена история.
“Виждали сме се, разбира се, но никога не сме били гаджета и това го знаят всички хора около нас. Д-р Обрейков е един от най-уважаваните и търсени лекари в Бургас, и много свестен човек, затова да не бъркат името му с подобни жълти истории! Как изобщо някой е измислил подобна идиотия?! Срамувам се дори да му се обадя сега след тези глупости, които се пишат. Не му цапайте името!!!”, добави още обичаната бургаска певица.
В момента Тони Димитрова репетира активно в Бургаския драматичен театър за премиерата на музикалната пиеса „Съвсем проста история“ от украинката Мария Ладо на 19-ти януари./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Кристи Бринкли по бански и все така в страхотна форма

Дори и с днешна дата Кристи Бринкли спокойно би могла да продължава да се изявява като професионален фотомодел. 68-годишната блондинка сподели няколко красиви кадъра в своя Instagram профил, на които смело позира по бански. И е факт, че все още ѝ подхожда да го прави. Бившият модел, който нашумя в […]