Голи СНИМКИ 18+ на Жени Джаферович взривиха мрежата

Евгения Джаферович е категоричен лидер в новия сезон на “Игри на волята”, но това не се приема добре от доста фенове на шоуто. Постоянни критики валят срещу Джаферович, която обаче играе играта така, както прецени.

Риалити звездата стартира кариерата си доста отдавна, а това е нещо, което доста от нас знаят добре. Не това е основното тук, а едни доста пикантни снимки, които се появиха в Instagram. Меме страница реши да припомни за палавото минало на Джаферович, когато тя беше една от плеймейтките. 
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by minka (@minka_krokodilka)

Преди да стане госпожа Джаферович, Жени беше Ангелова и градеше кариерата си с еротични фотосесии. Жени е била на корицата на едни от топ списанията за мокри мъжки фантазии – “Playboy” и “MAXIM”.
Интересен факт е, че Жени се класира на второ място на конкурса “Мис плеймейт” през 2010 г. Интересен факт е, че Жени се познава с Благовеста Бонбонова, която е завършила трета на същия конкурс. /show.blitz.bg

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by minka (@minka_krokodilka)

Източник: blitz.bg
Next Post

Знаменитости с изненадващо много деца

В края на септември Алек и Хилария Болдуин приветстваха бебе номер седем във фамилията си. Илария Каталина Ирена проплака на 22 септември, като за прекрасната новина щастливата майка се похвали в социалните мрежи. Бебето е седмо дете на актьора с Хилария Болдуин, след Кармен, Рафа, Лео, Ромео, Едуардо и Лусия. […]