Хари и Меган – с официална мисия

Не минава и седмица без да научим поредната новост около Хари и Меган. След като принцът успя да осъди вестник за клевета и продължава съдебната си битка за осигуряване на охрана на семейството си във Великобритания, сега се пренасяме в Ню Йорк.
Там херцозите на Съсекс ще участват в Генералната асамблея на ООН.
Хари и Меган ще се появят в централата на организацията на 18 юли, когато се отбелязва Международният ден на Нелсън Мандела. 37-годишният принц се очаква да изнесе реч по този повод.
От People ни припомнят, че 40-годишната Меган Маркъл вече е участвала на събитие на ООН – през 2015 г. тя изнесе реч по случай Международния ден на жената, чиято основна тема беше половото равенство. Плътно до нея тогава беше майка й Дория Рагланд.
Членове на кралското семейство, включително кралица Елизабет и принц Филип, както и принц Чарлз с принцеса Даяна, са се срещали с Нелсън Мандела по редица поводи преди смъртта му през 2013 г.
Принц Хари и съпругата му имаха официална визита при вдовицата на южноафриканския лидер Граса Мандела по време на обиколката си в Африка през 2019 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как Джесика Частейн подкрепи Флорънс Пю и прозрачната ѝ рокля

Преди няколко дни Флорънс Пю буквално разбуни духовете в социалните мрежи с решението си да се появи на ревюто на Valentino в прозрачна рокля, без да покрие гърдите си. Разбира се, мненията бяха полюсни. Едни го одобряваха и подкрепяха актрисата за смелостта ѝ, докато други го смятаха за абсолютно ненужно и […]

Subscribe US Now