Кой е мъжът до Фийби Гейтс, най-малката дъщеря на Бил Гейтс

Най-малката дъщеря на Бил и Мелинда Гейтс – Фийби Гейтс, обикновено пази личния си живот далеч от светлините на прожекторите. През октомври миналата година за първи път се заговори, че тя излиза с Артър Доналд – един от внуците на Пол Маккартни. Въпреки това в мартенско интервю за Bustle тя отказа да коментира дали двамата наистина са двойка.
Сега обаче Фийби Гейтс най-накрая потвърждава, че именно той е мъжът до нея. По случай дипломирането си от Станфордския университет, тя е споделила снимки от специалния си ден с изданието Nylon.
На някои от тях я виждаме да позира усмихната до родителите си, докато на други две е заедно с половинката си – Артър Доналд, един от внуците на Пол Маккартни. Кадрите на дъщерята на Бил и Мелинда Гейтс също така можем да видим и в Instagram профила ѝ.
Предполага се, че Фийби Гейтс и Артър Доналд са двойка вече от няколко месеца. През октомври, когато се заговори за първи път, че са заедно, тя бе споделила тяхна обща снимка в Париж. Още през септември пък двамата бяха снимани заедно на премиерата на Feud: Capote vs. The Swans в Музея за модерно изкуство в Ню Йорк.
Преди да обяви връзката си с Артър Доналд, Фийби Гейтс е излизала със свой колега от Станфордския университет – Робърт Рос. Артър Доналд пък от своя страна е бил свързван с Ейва Филип – дъщерята на Рийз Уидърспуун и Райън Филип.
За най-големия от внуците на Пол Маккартни се знае, че е роден в Англия на 3 април 1999 г. Той е най-големият син на Мери Маккартни и бившият ѝ съпруг – телевизионния продуцент Алистър Доналд. Учил е в University College School в северен Лондон, преди да замине за Съединените щати, където учи в университета “Йейл”.
Освен с Артър Доналд, Фийби Гейтс е близка и с друг член от семейство Маккартни – дизайнерката Стела Маккартни, която е една от дъщерите на музиканта, както и леля на Доналд. В свое интервю за Women’s Wear Daily от 2022 г., в което говори за собствената си страст към модата, Фийби Гейтс издава, че дизайнерката и майка ѝ са добри приятелки, откакто тя е малка.
“Питах майка ми толкова много пъти дали мога да се срещна с нея”, казва още Фийби Гейтс пред изданието. По-нататък тя споделя, че по-рано същата година в действителност е получила своя шанс, докато е била в Лондон на стаж за британския Vogue.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Коя е София Милошевич, половинката на Лука Йович

През уикенда Евро 2024 ще навлезе в във фазата на директните елиминации и ни предстоят някои наистина оспорвани мачове. За съжаление, нито Хърватия, нито Сърбия успяха да се класират напред, представяйки се доста под нивото, на което сме свикнали да ги виждаме през последните години. Това обаче не пречи да обърнем внимание […]

Subscribe US Now