Коя е София Милошевич, половинката на Лука Йович

През уикенда Евро 2024 ще навлезе в във фазата на директните елиминации и ни предстоят някои наистина оспорвани мачове.
За съжаление, нито Хърватия, нито Сърбия успяха да се класират напред, представяйки се доста под нивото, на което сме свикнали да ги виждаме през последните години.
Това обаче не пречи да обърнем внимание на една от най-секси половинките на цялото Европейско като цяло – София Милошевич, годеницата на сръбския национал Лука Йович.
Йович е сред най-популярните футболисти на Сърбия, а Милошевич, разбира се, бе в Германия, за да го подкрепи. Двамата са заедно от 2019 г. и любовта им определено е силна, защото футболистът наруши правилата по време на пандемията и се прибра в Сърбия, за да бъде с половинката си, когато му бе забранено.
София Милошевич е модел, а преди да пламне любовта ѝ с Лука Йович е имала връзка с друг сръбски футболист – Адем Ляич. Двамата обаче се разделят през 2018 г., пише The Sun. Тя е излизала също така с тенисиста Виктор Троицки.
От връзката си Лука Йович и София Милошевич имат две деца, като футболистът има и син от предишна връзка. Според Nogomania, двамата са се запознали чрез общи приятели и любовта им е пламнала изключително бързо. Това обяснява и факта, че едва година след като започват да излизат се ражда и първото им дете.
Освен като модел, София Милошевич се изявява и като собственик на модна линия – Sofi Milo, базирана в Белград.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Григор Димитров няма да участва на Олимпийските игри в Париж

Остана месец до началото на Летните Олимпийски игри, които ще се проведат в Париж и всички спортисти са в трескава подготовка за състезанието. До момента се знаеше, че в тениса ще бъде представени от Виктория Томова, но не бе ясно дали Григор Димитров ще вземе участие. Оказва се, че това няма […]

Subscribe US Now