Признанието, което Анджелина Джоли направи за децата си

В ново интервю за Vogue Анджелина Джоли говори за това как фокусирането върху родителството, на фона на бурния ѝ развод с Брад Пит, я е поддържало през годините. Освен това обаче актрисата разкрива и някои подробности за новия си модем проект – Atelier Jolie и до каква степен децата ѝ са въвлечени във всичко това.
Анджелина дава по-ясна представа за Atelier Jolie – нейното предстоящо модно начинание. Проектът ще включва студио, което обединява шивачи, майстори на бродерии и занаятчии в производството на текстил от цял свят с млади дизайнери, за да могат заедно да създават дрехи, които имат по-голяма индивидуалност от тези, предлагани във веригите за масова мода. Освен това ще има специално пространство с галерии, където местните дизайнери да излагат своите творения.
Въпреки че Анджелина е развълнувана от работата с творци с подобно мислене, тя признава, че няма планове лично да участва в процеса на проектиране. “Не искам да бъда голям моден дизайнер. Искам да построя място, в което други хора да станат това”, обяснява мисията си тя.
“Срещнах много артисти през годините – много способни, талантливи хора – и бих искала да ги видя да растат”, продължава Анджелина Джоли.
В същото интервю актрисата признава и как някои от децата ѝ са помогнали ателието да стане реалност. Актрисата разкрива, че нейният 19-годишен син Пакс е дал своя принос, като е изработил дизайна на логото на марката, което сега украсява вратите с отличителен стил. 
Нещо повече – най-голямата й дъщеря, Захара, която е на 18 години, също е помагала за стартирането на Atelier Jolie, докато завършва обучението си в Spelman College в Атланта. Анджелина разкрива, че Захара е изиграла значителна роля в осигуряването на мястото за студиото.
“Мога да бъда много импулсивна, но Захара е толкова твърда, решителна и внимателна”, обяснява актрисата от “Господарката на злото”. “Когато тя се съгласи, почувствах, че и двете сме решени да го направим и няма връщане назад.”
Дебютният дом на Atelier Jolie ще бъде в известен имот в Манхатън – последният апартамент и студио в Ню Йорк на известния художник Жан-Мишел Баския.
“Намирам за малко смешно, че се занимаваме с мода – не мисля, че някой от нас е прекалено “модерен”, продължава да разказва Анджелина за участието на децата си. “Но тъй като живеем в дрехите си, те са част от това, което сме, и нещо, което е важно да се изследва, особено за младите хора.”
Atelier Jolie не е единственият проект, в който Анджелина е включила децата си. По-рано този месец актрисата разкри, че дъщеря й Вивиан работи като асистент в нейната бродуейска адаптация на “Аутсайдерите”. Майката на шест деца казва, че е включила най-малката си дъщеря в проекта, след като е видяла колко е запалена по сценичните изкуства – намек, че Вивиан може да следва стъпките на известните си родители.
Анджелина не е единствената, която се гмурна в модната индустрия от семейството. Нейният бивш съпруг Брад Пит стартира луксозна линия от кашмирени текстилни изделия миналата година, подходящо наречена God’s True Cashmere.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Сашка Васева просълзи с тези думи: Молете се за мен!

Певицата Сашка Васева показа истинската си същност в ексклузивно интервю. “Никога не съм била нито Мадона, нито Лепа Бреда, ааз съм си българската Сашка”, казва тя пред Мон Дьо.  “Аз съм патриот и на моменти съм имала социални песни. “Левовете в марки” беше емблематична за онова време. Аз им дадох […]