Когато Уил Смит се завърне в училище

Макар да минаха около осем месеца от церемонията по връчването на Оскарите и станалия прословут шамар, който Уил Смит удари на Крис Рок, по темата още се говори.
Е, вече не толкова усилено, но е факт, че сякаш хората все още не са свикнали с мисълта, че Смит си изпусна нервите и се показа в много различна от позната светлина.
Но актьорът вече започна да прави опити да се върне към нормалното си ежедневие. Завърна се в Instagram, а и беше пуснат тийзър на предстоящия филм Emancipation. И понеже Смит е решил да прави завръщания, го виждаме и обратно в училище.
Не буквално, разбира се, защото не е започнал отново да учи, но е направил изненадваща поява в гимназията във Филаделфия – Overbrook High School, която е завършил, пише NBC10 Philadelphia.
Целта на визитата на Уил Смит не е ясна, но пък се вижда бурната реакция на учениците при влизането му в класната стая. Смит веднага започва да се прегръща и снима с всеки един от присъстващите.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Редкият розов диамант на принцеса Шарлийн

Откакто се завърна в обществения живот на княжеството, Шарлийн привлича погледите независимо дали го желае или не. Обожавана от поданиците си, с милиони почитатели по света, тя продължава да е пример за царствено благородство и класа. Преди няколко дни всички погледи отново бяха отправени към принцесата на Монако. Заедно със […]