Ето кое е слабото място на Хекимян, за да го разкарат от шефския стол

Най-накрая откриха слабото място на Антон Хекимян, което може да го бутне от шефското място в bTV. Ще се изненадате много да разберете какво е то.

Оказва се, че журналистът така и не е намерил време да завърши висшето си образование и от 16 години се води студент във Факултета по журналистика и масова комуникация в Софийския университет.
Хекимян прецака яко Зейнеб за празниците, забрани й да… СНИМКИ

Хекимян си е взел всички изпити, но не е написал и защитил дипломната си работа, поради което и няма как да се похвали, че е “бакалавър по журналистика”, пише “Уикенд”, позовавайки се на колеги на дребния арменец.
Журналистът завършва езиковата гимназия “Ромен Ролан” в Стара Загора с немски и английски, след което започва да следва журналистика, но още като студент отива в bTV и така прекъсва образованието си в Софийския университет.
Хекимян пред нервен срив
Настоящият началник на новините на частния канал все пак се амбицирал да вземе изпити си, но без да ходи на лекции, а преподавателите във ВУЗ-а били благосклонни и приели да препитат Антон дори и без да им е стъпвал на лекции и упражнения, добавя още изданието.
По част от предметите дори минал без изпит, а само с 10 страници курсова работа. В един момент обаче журналиста занемарил обучението си и така до днес. Нищо чудно вече Антон дори да е загубил права и да остане без тапия. Според запознати точно това може да бъде използвано от началниците му като аргумент да го отстранят от поста “директор на новините”. Поне от година от медията се чудели как да го махнат.
В същото положение като Хекимян бе и неговата колежка Петя Дикова, която също все не намираше време да завърши. Над 10 години тя се водеше студентка по “Електронни медии” в Софийския университет, като последно бе взела тема за дипломна работа, но не се похвали, че е “магистър”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Касим от "Игри на волята" разкри най-голямата грешка в живота си СНИМКИ

Касим или Човекът-пъзел в “Игри на волята” напусна състезанието, но се наред сред най-колоритните участници в него. В живота той се оказва доста по-различен от това, което е показвал на екрана. Става ясно и коя е най-голямата му грешка до момента в живота. “Имам една изключително интересна случка, която е […]