Бременна ли е Бритни Спиърс

Всички виждаме, че напоследък животът на Бритни е все по-вълнуващ. Пише мемоари, танцува, показва се почти гола и прекарва много време на плажа. А знаем всичко това, защото следим публикациите й в Instagram.
И колкото и провокативно да е поведението й в социалната мрежа напоследък, Бритни успя отново да ни изненада и да накара всички пак да говорят за нея. Направи го с текста към последния си пост, който звучи като загадка, чиято интерпретация накара всички да се чудят дали пък не очаква третото си дете. 

А постът й от понеделник, 11 април, наистина е объркващ. В него тя пише, че заради пътуването си до Мауи е свалила килограми, “само за да си ги върне отново”. И докато се е чудила какво се случва със стомаха й, половинката й Сам Асгари се шегува дали пък не е възможно да е бременна…

Бритни продължава в публикацията: “Затова си направих тест за бременност и… е, добре… ще имам бебе… 4 дни по-късно изглеждах още по-бременна от преяждане. Расте! Ако вътре са две… направо не знам.”
Колкото и объркано и придружено с весели имотикони да е посланието й, то все пак накара доста световните медии да предположат, че Бритни може наистина да е бременна.
The Guardian припомня, че певицата и преди е изразявала желанието си отново да има семейство. А очевидно, тя и 28-годишният фитнес модел Сам Асгари вече са изградили стабилна връзка.
Самият той напоследък публикува постове в Instagram, свързани с бащинството и семейните ценности, на които особено много държи.
Дали обаче всичко това е истина? Ще видим ли Бритни пак с новородено бебе в ръце, или просто ще ѝ се наложи да прекара допълнителни часове във фитнеса, за да свали качените килограми, явно ще трябва да изчакаме и да разберем от самата нея.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дженифър Анистън и Адам Сандлър - за трети път заедно

Преди броени дни Дженифър Анистън приключи снимките на втората част на филма, разпространяван в платформата на Netflix Murder Mystery. В забавната комедия, която е продължение на появилата се през 2019 г. първа част, актрисата отново партнира с колегата си Адам Сандлър. Краят на снимките обяви самата Анистън, публикувайки симпатично видео […]