Спряганата за гадже на “Ергенът” Виктор Стоянов наруши мълчанието, призна, че… СНИМКИ

Мария Тарашманова, за която от седмица се говори, че е жената до Виктор Стоянов от “Ергенът”, наруши мълчанието си, след като през последните дни слуховете за нея обикалят упорито публичното пространство.

Наскоро девойката сподели видео в няколко сторита, в което споделя недоумението си от факта, че името ѝ се споменава навсякъде в мрежата, без тя да е известна личност. И коментарите по неин адрес валят като из ведро, без дори някой от коментиращите да я познава.
“Ергенът” Виктор готви голям удар! Появи се със… СНИМКА

“В последните седмици името ми се появява в най-различни сайтове без моето знание. Статиите, които ми изпращате, наистина ме разсмиват със сценария, който измислят. Това ме накара да се попитам защо се използва името на непознат човек, за да се запълват страниците на жълтите медии и защо в модерен свят като нашия продължават да се използват стереотипи, да се коментира външния вид и да се налага фалша”, казва Мария.
“Ергенът” Виктор ходил с баща си при проститутки! Бил голямо дърво в леглото
Тя продължава и с друга, наболяла в днешно време, тема – стереотипите за красота, особено при жените. Мария определено не е типичен инфлуенсър. Тя споделя единствено кадри от пътешествията си, като никога не акцентира върху хубостта си. Дори не използва грим, за да подчертае достойнствата на лицето си, също така е очевидно, че няма никакви корекции по себе си, с което, напълно разбираемо, се гордее:
“Смятам, че да си естествен и да бъдеш без грим, е красиво. Това означава, че се чувстваш добре в кожата си. Всеки има право да се чувства добре независимо дали ще е в естествените си форми или с корекции по своето лично тяло”, допълва още Тарашманова.

За момента 25-годишното момиче нито потвърждава, нито отрича дали има връзка с Виктор Стоянов, с когото, между другото, в профила й в социалните мрежи няма нито една снимка./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Гавра: Нина и Боби от "Смени жената" станаха за смях с лукса си СНИМКИ

Нали сте чували израза: “Ти го плюеш, той си мисли, че вали дъжд!”? Е, до известна степен той напълно съответства на ситуацията около Нина и Боби от “Смени жената”, поне що се отнася до коментарите за тях в социалните мрежи. След участието им в риалити формата, “пиленцата от Монако”, както станаха известни, […]

Subscribe US Now