Чифт бели маратонки – защо кралица Летисия постоянно е с тях

Няма спор, че Летисия е една от най-стилните кралски особи в света. Испанската кралица разви собствен начин на обличане, в който има едновременно елегантност, царственост и доза бунтарство, което я прави наистина различна от всички останали.
Затова и когато се появи на официално събитие с черни мокасини с дебела подметка в комбинация с елегантен панталон и топ, нямаше много учудени. Напоследък обаче няма как да не забележим, че на всичките си работни ангажименти Летисия носи един и същи чифт обувки.
И това са бели маратонки на марката VivoBareFoot. Както подсказва името им, компанията произвежда от много актуалните “боси” обувки, които осигуряват максимален комфорт при ходене.
Чифтът на 51-годишната Летисия е с много изчистени линии и струва 357 лв. (онлайн магазинът доставя и до България). Тя го съчетава с всичко – от минималистичен костюм в искрящо бяло до по-ежедневен панталон и сако Mango например.
За учудените от модните решения на испанската кралица трябва да припомним, че преди известно време тя беше диагностицирана с неврома на Мортън – състояние на стъпалата, свързано притискане на нерв и последвала силна болка.
Именно то принуди кралица Летисия да забрави за известно време обувките на висок ток и да носи първоначално такива на нисък ток, а в последните месеци – и напълно равни обувки.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Магдалена и Надежда от Ергенът 3 след края на предаването - как продължава животът на двете финалистки

Седмица след финала на Ергенът 3, двете финалистки Магдалена и Надежда продължават да са най-коментираните жени, а Алек Младенов – най-критикуваният мъж. И докато някои все още се възмущават на неочаквания развой на събитията, двете блондинки отдавна са преглътнали унижението и си живеят живота. Края на снимките на любовното риалити бе през […]

Subscribe US Now