Защо Матю Пери не си е спомнял, че е предложил брак на бившата си

Докато все още очакваме да разберем точната причина за смъртта на Матю Пери, около актьора излизат най-различни новини и неща, които е казвал в скорошни интервюта или пък в мемоарите си “Приятели, любовници и голямото ужасно нещо” (изд. Рива, 24 лв.).
Именно в книгата си актьорът от “Приятели” разказа подробно за живота си и всички любовни несполуки през годините. А в това число влиза и последният му неуспешен годеж за Моли Хъруиц.
Без да споменава името ѝ, Матю Пери пояснява, че в края на 2020 г. е пътувал до Швейцария за поредната скъпа програма за възстановяване от различните му зависимости. Точно тогава е купил и  годежен пръстен за Хъруиц.
“Купих й пръстен, защото бях отчаян, че ще ме напусне”, пише в книгата си актьорът. Пери пояснява също така, че не е искал да остава сам в разгара на пандемията. Той също така разкрива, че е бил на голяма доза опиоиди, когато е предложил брак на Моли Хъруиц, пише Page Six.
Матю Пери твърди също така, че половинката му по онова време е знаела за състоянието, в което се намира, предлагайки ѝ брак, но въпреки това е приела. Пери също така допълва, че когато се е върнал в Лос Анджелис и не е бил под въздействието на опиоиди, му се е сторило като шок, че живее с Хъруиц и двете ѝ кучета.
“Излишно е да казвам, че не бях готов за нищо от това”, пише още актьорът. Матю Пери дори признава, че не си е спомнял ясно момента, в който е предложил брак на Моли Хъруиц, а малко след това те са се разделили.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Перфектното дупе на Кендъл Дженър (в капана на коледни лампички)

Всяка година истерията около Коледа започва все по-отрано. Още в края на миналия месец рафтовете в супермаркетите се отрупаха с шоколади във формата на снежни човеци, дядоколедовци и еленчета и какви ли още не таматични неща. Модните марки също не чакат и някои от тях вече задействаха коледните си маркетингови […]

Subscribe US Now