Крал Чарлз загърбва коледните традиции на майка си

Британското кралско семейство прекарва Коледа в двореца Сандрингам в Норфолк. Традицията е започната от Елизабет Втора през 1988 г., а миналата година след смъртта й беше продължена от крал Чарлз.
Както можеше да се очаква обаче, не всичко ще продължи по старому след смъртта на кралицата. 75-годишният Чарлз е готов да наложи някои промени, като първо започне със списъка с гости, поканени в Сандрингам.
За тези коледни празници за първи път там ще присъстват и децата на съпругата му Камила. Това са 48-годишният Том Паркър Боулс и 45-годишната Лора Лопес. Заедно с Том ще бъдат и децата му Лола на 16 и Фреди на 13. Лора също пристига с децата си – Елиза на 15 и 13-годишните близнаци Гъс и Луис.
Според някои британски медии в Норфолк за Коледа ще дойде и Сара Фъргюсън. Бившата съпруга на принц Андрю продължава да поддържа добри отношения с кралското семейство и е вероятно да посети замъка поне за малко. В останалото време ще е с дъщерите и внуците си.
Всички допълнителни гости пък предполагат повече място на празничната вечеря. Затова за първи път тя няма да бъде подредена в трапезарията на Сандрингам, а в балната зала – нещо, което със сигурност ще затрудни персонала в двореца.
Последната промяна на Чарлз за момента е свързана с продължителността на престоя му. Малко след коледните тържества той ще замине за любимия си Хайгроув. Кралица Елизабет имаше традицията да остане в Сандрингам до февруари, припомня Express.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Вече е ясна причината за смъртта на Матю Пери

Причината за смъртта на Матю Пери е установена. Актьорът от “Приятели” е починал поради острите ефекти на кетамина, според доклад от аутопсията, пише The New York Times. Удавяне, коронарна артериална болест и ефектите на бупренорфин (лекарство, използвано за лечение на разстройство, свързано с употребата на опиоиди) също са посочени като допринесли […]

Subscribe US Now