Защо съпругът на Хилари Дъф се подложи на вазектомия

В края на миналата година разбрахме, че семейството на Хилари Дъф ще стане още по-голямо, защото актрисата очаква своето четвърто дете.
Не знаем дали разширяването на семейството е планирано, или не, но е факт, че Дъф и съпругът ѝ Матю Кома. Това ще е трето дете за Дъф от Кома, като преди това тя има още едно дете от връзката си с Майк Комри. 
Е, изглежда четири деца в къщата са достатъчни, защото Матю Кома е решил да си направи вазектомия, за да е сигурен, че няма да има повече нови попълнения към семейството им.
Това разбираме от профила му в Instagram, където на стори сподели няколко снимки, от които става ясно, че се е подложил на процедурата.
Кома сподели снимки от болницата, докато се е подготвял за вазектомията, като пояснява, че са му дали валиум, а до момента през живота си никога не е бил под въздействието на упойващи или наркотични вещества.
Матю Кома споделя също така, че процедурата е преминала успешно и дори шеговито пише, че би я препоръчал на всеки.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Чaрлийз Терон напише: "О, омъжих се. Обичам те, скъпи"

Чарлийз Терон игриво шокира феновете си с изненадващо съобщение в Instagram, заявявайки: “О, омъжих се. Обичам те, скъпи”, придружено от снимка, която накара последователите ѝ да отрупат профила ѝ с коментари.  Тази неочаквана новина идва на фона на хумористичен момент по време на Оскарите през преди броени дни., когато актрисата […]

Subscribe US Now