Кевин Харт ще прави бургери

Кевин Харт е достатъчно амбициозен и знаем, че се опитва не само да бъде сред най-добрите, в това, което прави, но и да подхваща нови начинания.
Към момента той може да се похвали, че е първият комедиант, който е официален посланик на Nike, както и първият мъж, който представлява Fabletics. Междувременно има успешен бизнес с мултивитамини – VitaHustle. Но това далеч не е всичко.
От профила на комедианта в Instagram разбираме, че най-сетне е успял да осъществи още едно от бизнес начинанията си – ресторант за бързо хранене. Първата локация на Hart House се намира в Лос Анджелис, разбира се, и специфичното му е, че е изцяло с веган насоченост.
От HYPEBEAST разбираме, че в Hart House няма да се сервира храна, в която има консерванти, царевичен сироп, антибиотици, хормони или изкуствени оцветители. Менюто е на растителна основа, като сред нещата, които човек може да си поръча са сандвичи, салати, пържени картофки, хапки и шейкове.
Пилешкият бургер например съдържа, освен пържено пиле, и майонеза на растителна основа. Голямото откриване на ресторанта за бързо хранене на Кевин Харт трябва да се състои на 25 август, като 10% от оборота в този ден ще бъде дарен на организацията Inner City Arts, която подпомага младите творци. Обещанията са, че съвсем скоро още два нови ресторанта, но в други градове, трябва да бъдат отворени скоро.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тежък удар по Слави! Ето кой му разби сърцето на парчета СНИМКА

Поредно любовно фиаско е преживял Слави Трифонов, издават негови приближени. След погрома в политиката Дългия преживял и разочарование в личен план.  Последната му половинка – младата фитнес инструкторка Мартина Джорджевич, го напуснала след повече от 5 години съвместен живот. Отношенията им приключили с лют скандал преди няколко месеца. Блондинката, която […]