Тежък удар по Слави! Ето кой му разби сърцето на парчета СНИМКА

Поредно любовно фиаско е преживял Слави Трифонов, издават негови приближени. След погрома в политиката Дългия преживял и разочарование в личен план. 

Последната му половинка – младата фитнес инструкторка Мартина Джорджевич, го напуснала след повече от 5 години съвместен живот.

Отношенията им приключили с лют скандал преди няколко месеца. Блондинката, която може да бъде дъщеря на 55-годишния провален политик, съжителстваше с него в имението му за няколко милиона в полите на Витоша. Отскоро обаче тя се е върнала в апартамента на родителите си в центъра на София, разказват приближени до бившата ВИП двойка. Мартина, подобно на предходните половинки на Дългия, не могла да издържи на тираничния му нрав и ограниченията, които ѝ налагал, пише ХотАрена.

В зората на любовта им Джорджевич се съобразявала с всичките му изисквания, като дори се съгласила да престане да работи в известната столична фитнес зала, където двамата се запознаха, тъй като Трифонов я ревнувал от останалите посетители от мъжки пол.

Животът в златна клетка обаче бързо втръснал на младата красавица, която в момента се е отдала на безкрайни забавления. В последно време Джорджевич все по-често пътува до Дубай, където купонясва в най-скъпите и елитни нощни заведения, посещавани от милионери от цял свят, докато Слави се е барикадирал в строго охранявания си палат, който не напуска в продължение на денонощия.

Единствените места, на които Трифонов се появява, ескортиран от гардовете си, са сградата на кабеларката му в столичния квартал “Левски Г“ и понякога ресторантът на Кирил Домусчиев – “Есте”, където преди Дългия редовно бе засичан да обядва и вечеря.

Мартина Джорджевич е втората фатална жена в любовния тефтер на чалгаря, която носи това име. Преди нея той живя дълго време на семейни начала с танцьорката от балет “Магаданс“ Мартина Огнянова. Понастоящем тя пък е омъжена за треньора по бокс Коко Колев, от когото има две деца. Именно за нея Трифонов навремето започва да строи 5-етажния си палат в “Бояна“, но точно преди да се нанесат в него, варненката го напусна, отново заради ограниченията, в които ѝ се налагало да живее. Години след раздялата екстанцьорката призна, че е имала десетки безсънни нощи, изкарани в рев, докато е била заедно със Слави, и на пръв поглед перфектната им любов никак не е била такава.

Единствената бивша изгора, с която Дългия се уважава, е психоложката Маги Ангелова. С нея скъсаха преди точно 20 години, но запазиха приятелски отношения. Самата тя споделя в интервюта, че Трифонов ѝ е помогнал да започне бизнеса си с клиниката по психотерапия, а пък тя от своя страна винаги била насреща да изслушва проблемите му в качеството си на професионален психолог./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Матю Пери в 20 факта

Днес, 19 август, рожден ден празнува американският актьор и “приятел” Матю Пери. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now