Уилям и Кейт продължават напред

Принц Хари успя да разтърси устоите на британското кралско семейство с автобиографията си. Spare e пълна с директни и индиректни обвинения, които обаче нито крал Чарлз и пресофиса му, нито принц Уилям и неговия сметнаха за нужно да коментират.
А днес беше и първата официална поява на Уилям и съпругата му след излизането на книгата. И, както се очакваше, принцът и принцесата на Уелс по никакъв начин не показаха, че дори знаят за съществуването на книгата.
Двамата бяха в Ливърпул, където посетиха Кралската университетска болница, за да покажат отново своята загриженост за проблеми, свързани с менталното здраве, както и за да благодарят на здравните работници.
Пред болницата ги очакваше тълпа репортери, които се провикваха и задава въпроси, свързани с автобиографията на принц Хари. Уилям и Кейт просто им помахаха усмихнати без да отговорят.
Кралската университетска болница в Ливърпул е най-голямото здравно заведение във Великобритания, което осигурява на пациентите си самостоятелни стаи. Тя разполага с 640 легла, като 40 от тях са за хора в критично състояние, поясняват от People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как изглежда синът на Йоко Оно и Джон Ленън

Йоко Оно, която сега е на 89 години, беше омъжена за покойния член на Beatles Джон Ленън от 1969 г. до смъртта му през 1980 г. Джон и Йоко бяха лудо влюбени дълги години, като често бяха обвинявани за разпадането на групата. По време на брака си те се сдобиха с един син – […]