Готова ли е Миранда Кер за четвърто дете

За много от нас семейството е най-важното нещо. Дом, пълен с деца ни изпълва с радост и смисъл. Изключение не правят и световноизвестните личности, които въпреки натовареното си ежедневие и публични изяви нямат нищо против да се отдадат на родителство. Една от тях е Миранда Кер.
Топ моделът е майка на две момчета – Харт на четири години, Майлс на две години (от Ивън Спигъл) и Флин на 11 години (от бившия ѝ съпруг Орландо Блум), не отхвърля възможността да има още едно дете.
“Просто обичам да съм майка и винаги съм искала три момчета, така че се чувствам наистина благословена, че имам три здрави момчета. Смятам, че съм готова (за четвърто дете), така че ще видим какво ще реши Бог”, казва Кер пред Vogue Australia.
Миранда коментира и за съвместното родителство на Флин с Орландо и неговата половинка Кейти Пери: “Това е нещо, от което се чувствам наистина щастлива. От първия ден, когато Орландо и аз решихме да се разделим, заявих: “Слушай, каквото и да правим, трябва да поставим нуждите на Флин на първо място, а не нашите собствени”.
“Обожавам Кейти и съм благодарна, че Орландо намери някой, с когото е щастлив. Сега Флин има четирима щастливи родители, които се разбират”, допълва тя пред LVR.
Австралийката е категорична, че приоритет номер 1 е семейството ѝ, след това работата, собствената ѝ фирма и накрая приятелите ѝ. “Но няма да е така завинаги”, смята тя.
Относно връзката си с Ивън, моделът смята, че е има положително влияние върху него. “Оказвам здравословно влияние върху живота му. Той дори тренира сега. И двамата правим йога и медитираме всеки ден. Обичаме да сме вкъщи със семейството, да се смеем, да пускаме музика, да готвим, да ходим на разходки. Обичаме компанията един на друг – никой от нас не обича да излиза”, споделя Миранда Кер.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кой се присъедини към Джей Ло и Бен Афлек в Париж

Не ни изненадва, че шумът около Джей Ло и Бен Афлек не спира. Не очакваме и това да се случи скоро. След като двойката официално “подпечата” любовта си в Лас Вегас – всяка тяхна крачка се следи. Вече почти седмица те се наслаждават на меден месец в Париж. Поне до сега това […]