Юлиан Костов свали кирливите ризи на НАТФИЗ и колегите си от България БЛИЦ TV

Юлиан Костов е български актьор, който успя да пробие в Холивуд. Той е ментор на Мария Бакалова, а в подкаста на БЛИЦ “Не съм такъв човек” за първи път говори открито за себе си и защо никога няма да се снима в българска продукция. 

Младият талант се изказа доста остро за НАТФИЗ и колко е остаряло обучението там. Той не пести критиката си към родните режисьори и нещата, които се правят тук. Категоричен е, че в български сериал би се снимал единствено ако той го продуцира и сам го е написал.
Разказва подробно за най-големия си пробив – участието в екранизацията на известната компютърна игра Call of Duty. На кастинг с няколко хиляди актьори от цял свят, българинът бе избран за ролята на лидера на руските ултранационалисти Владимир Макаров, който след дълго отсъствие се завръща в най-новата част от поредицата.
Костов обяснява как е стигнал до Холивуд и лесен ли е бил пътят му. Оказва се, че е имало моменти, в които не е имал пари, че дори и дом. Но това не го отказва да следва мечтата си. 
В разговора се прокрадва и въпроса дали би участвал в някое родно риалити, за да натрупа повече слава или пари. Категоричният му отказ ще изненада всички. А дори признава, че е имал няколко покани от ВИП Брадър, които отхвърлих още в зародиш. 
Целият разговор с Юлиан Костов може да гледате във видеото и да разберете какъв човек е всъщност той: 
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Мирела от "Игри на волята" хвърли голяма бомба за личния си живот

Мирела от “Игри на волята” продължава да привлича неудържимо последователите си в социалните мрежи, най-често с изкусителни танци или пък със спиращи дъха фотосесии от екзотични местенца. Този път обаче, причината е друга, доста по-сериозна и голяма. Откакто стана ясно, че сърцето на красивата брюнетка вече е заето и тя […]

Subscribe US Now