Тайната договорка на Чарлз с Уилям и Кейт

Вече повече от година крал Чарлз е начело на британската монархия, а негова дясна ръка са принц Уилям и Кейт Мидълтън. Ангажиментите на бъдещите крал и кралица не спират да се множат, но те успяват да се справят все така добре с всички отговорности на плещите си, особено на фона на съкращаването на действащите членове на кралското семейство.
Въпреки че се зае с някои наложителни промени в кралския двор, един въпрос продължава да тормози крал Чарлз и това е колко внимание пада върху принца и принцесата на Уелс. Според кралския експерт Клайв Ървинг, монархът леко завижда на по-големия си син и съпругата му за огромния интерес и одобрение, които получават при всяка своя изява.
Но, според Ървинг, тримата са постигнали своеобразна договорка, защото крал Чарлз е много ревнив към всеки, който се опитва да го измести от светлините на прожекторите – бил той и собственото му дете, предава She Knows.
Въпреки че е трудно да се изчисли точното съотношение, кралят иска винаги повечето внимание да е върху нещо – нещо от рода на 60 на 40%. Не изцяло е под негов контрол обаче медийното отразяване на кралските изяви, от които оставаме с впечатление, че Уилям и Кейт отново получават повече, дори с по-малко появи. Но ако желанието му стигне до по-далеч, може да наложи ограничения и в тази област.
Желанието на крал Чарлз да бъде най-коментиран не е особена изненада. По време на брака си с принцеса Даяна той също винаги е изпитвал ревност, че всички гледат нея и се интересуват от нея, а не от него. Години наред беше и в сянката на майка си, а сега, когато е начело на монархията, иска най-сетне да изживее миговете си слава, които е чакал толкова дълго.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Райън Рейнолдс в 27 факта

Днес, 23 октомври, рожден ден празнува канадският актьор Райън Рейнолдс. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now