Джей Ло с поредна смела крачка в модата

Дженифър Лопес няма спирка. След големите вълнения в личния ѝ живот, изпълнителката и актриса реши да си “почине” и да се фокусира върху кариерата си. Не чакахме дълго, за да научим, че Джей Ло е записала още едно постижение в автобиографията си. Но този път не става въпрос за музика или нов филм (въпреки че и това ще видим съвсем скоро от нея). Звездата прави поредната смела крачка в модния бизнес.
Лопес стана новият глобален посланик на италианската марка за бельо Intimissimi.
Не бихме си и помислили, че певицата е случаен избор на компанията. Освен заради неподражаемото си присъствие на сцената и блестящата игра зад камерите Дженифър всъщност си спечелва безброй фенове заради вкуса си към модата. Многократно определяна като модна икона, Джей Ло просто знае как да живее със стил и класа.
Сандро Веронези, главният изпълнителен директор на марката, очевидно не остава безразличен към този нейн талант. Intimissimi се стреми да пробие и разрастне в САЩ, а за тази цел на помощ се причита Дженифър Лопес. Самата Джей Ло по-рано обясни, че е придобила и запазила “тази комбинация от твърдост и сексапил” от живота си в Бронкс, Ню Йорк.
Генералният мениджър Марчело Веронези на марката потвърди амбициозния план за растеж, който се е забавил през последните години заради пандемията от коронавирус. Като Веронези е напълно наясно с разликите между европейския и американския пазар и клиенти, пише Hola.
“Искаме да растем и също така искаме да разберем по-добре вкуса и предпочитанията на американците, защото двата пазара са различни и конкурентите са различни”, заяви той.
И добавя, че пазарът вече изглежда по друг начин след появата на Victoria’s Secret. Сандро Веронези изтъква, че “има нови марки и ние се надяваме да вземем част от този пазар”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мариана Попова изгубила дете! Двамата с Плачков...

Гласовитата певица с остър език Мариана Попова през сълзи споделя, че е загубила бебе. Половинката на актьора Веселин Плачков е преживяла неуспешна бременност.  Това ще разкрие тя в предаването “Търси си”, като ще разкаже подробности около този тежък момент за семейството.  Неприятната случка се разиграва преди появата на дъщеря й. […]