Кое е заболяването, заради което Адел не може да се върне в Обединеното кралство

Адел е постоянен жител на Лос Анджелис от 2016 г. насам. И по всичко изглежда, че няма намерение скоро да напуска града. Миналата година певицата дори си купи там имение, за което се твърди, че е на стойност 58 милиона долара.
Нещо повече – Адел сподели наскоро пред The Hollywood Reporter, че изобщо не планира да се завърне в Обединеното кралство и че Лос Анджелис много ѝ харесва. Най-вече времето.
“Имам много лоша сезонна депресия, така че времето тук е изключително добро за мен. А това е малко странно, защото се определям като истинска британка”, казва изпълнителката.
Всъщност Адел страда от повтаряща се форма на депресия, която настъпва през зимата и се характеризира с изключителна умора, оттегляне от социална дейност, трайно понижено настроение и повишен апетит.
Именно това е и причината да загърби Лондон. Но това не означава, че той не ѝ липсва. “Напротив, изпитвам носталгия по родния град. Но ми липсва онзи Лондон отпреди всички неща, които се случиха в живота ми последните години.”
Миналия месец Адел най-сетне разкри, че се е омъжила за приятеля си – спортния агент Рич Пол. “Винаги сме знаели всичко един за друг от деня, от деня, в който се събрахме.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Александър Кадиев се завръща в телевизията

Само няколко дни след като bTV свали от екран “Шоуто на Николаос Цитиридис”, стана ясно и кое ще е предаването, което ще го замени. От почти две седмици вече знаем, че това ще бъде “Кой да знае?” – забавен формат по образеца на британското Who Knew?, който съчетава в себе […]

Subscribe US Now