Предизвикателство ли е голямото семейство за Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс се запознават през 2010 г. на снимачната площадка на филма “Зеленият фенер”. В началото са просто приятели, но когато излизат на двойна среща, разбират колко много общо всъщност имат помежду си.
Не минава много време и през 2012 г. те се женят и им се раждат три дъщери. Джеймс е първото им момиченце, което посрещат през 2015 г., втора е Инес – тя се ражда година по-късно и след това е Бети, която се ражда през 2019 г.
През септември миналата година пък стана ясно, че актрисата е бременна с четвъртото си дете и докато все още беше в очакване на появяването му, тя сподели, че се чувства много по-щастлива като майка. “Семейството е в основата на всичко, което правя, а също и в основата на всичко, което създавам. Така че винаги, когато създавам нещо, е с мисъл за семейството, защото просто така живея”, каза тогава Блейк Лайвли.
Тя и съпругът ѝ Райън Рейнолдс посрещнаха четвъртото си дете през февруари и само месец по-късно дори се появиха на публично място с него. Все още обаче не знаем нито пола, нито името на бебето.
Източник на Us Weekly обаче издава, че всички в семейството се радват на малкото и искат да го държат и гушкат. По думите му Блейк и Райън са знаели, че няма да им е лесно да увеличат семейството си, но всички се приспособяват чудесно.
Но дали самият Райън Рейнолдс мисли същото по въпроса? Отговора той разкрива пред ET Canada. Актьорът споделя, че посрещането на бебе номер четири далеч не било толкова предизвикателно, колкото посрещането на бебе номер три. “Не мога да говоря от името на жена си, но това е, което съм наблюдавал”, казва още той.
Райън Рейнолдс дори се шегува, че все още не е виждал нито едно от децата си, но уверява, че изглеждат страхотно. “Те имат таен акаунт в Instagram, който аз следвам”, не спира със закачките актьорът.
Но когато вече става по-сериозен, споделя, че с времето приема семейните задължения по-леко, а и не се плаши, че има вече четири деца, тъй като той самият, а и жена му Блейк Лайвли са израснали в големи семейства.
“В моето семейство сме четири, в нейното – пет. И двамата сме най-младите”, издава още Райън Рейнолдс.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

И най-сексапилната жена за 2023 г. е...

Ашли Греъм е номер едно в списъка на “Най-сексапилните жени в света” според списание Maxim, чиято корица на изданието Hot 100  за май/юни 2023 г. тя краси. Това не е първият път, когато 35-годишният модел се появява на корицата на изданието, избиращо най-сексапилните жени. Дебютът ѝ е през април 2016 г., […]

Subscribe US Now