И най-сексапилната жена за 2023 г. е…

Ашли Греъм е номер едно в класацията за “Най-сексапилните жени в света” на списание Maxim за 2023 г. Тя е и на корица на изданието Hot 100 за май/юни.
Това не е първият път, когато 35-годишният модел се появява на корицата на изданието, избиращо най-сексапилните жени. Дебютът ѝ бе през април 2016 г., когато позира с бяла риза с копчета, покриваща иначе голото й тяло. За втори път момиче от корицата на Maxim, тя празнува и скорошни постижения, включително това, че стана майка на три деца.
“Раждането ми даде повече стимул”, разкрива Ашли Греъм пред списанието, имайки предвид тригодишния си син и едногодишните близнаци Роман и Малачи, които споделя със съпруга си Джъстин Ървин.
“Първия път, когато бях на корицата на Maxim, нямах деца, а сега имам три малки бебета. А това те кара да си спомниш, че “сексапилът” е в толкова много сценарии и идва във всякакви форми и размери. Винаги съм вярвала и съм държала на това, но след като видях как се промених толкова много след ражданията, ми е трудно да приемам тялото си, което изглежда толкова различно. Така че, благодаря, Maxim, че ми върнахте тази увереност.”
Ашли Греъм разсъждава върху някои от най-големите постижения в кариерата си, включително участието ѝ в TED Talk, фотосесията за корицата на Sports Illustrated за бански през 2016 г. и създаването на Барби по нейно подобие. Много от тези моменти са “в ранните дни”, отбелязва тя, което допринася за въздействието им върху нарастващото движение за позитивно приемане на тялото.
“Можем да разглеждаме формите и размерите, пола, етническата принадлежност и възрастта на всеки като част от това кой е. И не е необходимо да е отрицателно или положително”, казва моделът. “Телата ни винаги се променят и винаги се развиват. Използвах собственото си като инструмент, за да бъда способна да говоря за истинските си чувства.”
Разбира се, Ашли Греъм си дава сметка да положителния пример, който дава на толкова жени по света, и колко сериозно е това. Отговорност, която не приема леко, но с която се гордее.
“Напомня ми, че ако някой като мен може да бъде част от нещо, което се променя в световен мащаб, всички можем да го направим. В много отношения гледам на себе си като на обикновено момиче от Небраска, което просто има голяма устременост и амбиция. Така че, защо не променяме света заедно?”
В класацията на Maxim попадат още имената на Риана, Марго Роби, Лили-Роуз Деп, Кара Делевин, Doja Cat и други. Пълният списък със 100-те дами, може да бъде видян тук. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кристо изригна заради сгрешена диагноза на майка си, която е вече...

Рапърът Кристо се бори за живота на майка си, а това, което споделя, ще ви потресе. След поставена грешна и много тежка диагноза, се оказва, че жената все пак има шанс да се излекува. “В една от болниците й поставиха грешна  и по-тежка диагноза – лемкемия тип М2, остра левкемия. Оказа […]

И най-сексапилната жена за 2023 г. е…

Ашли Греъм е номер едно в списъка на “Най-сексапилните жени в света” според списание Maxim, чиято корица на изданието Hot 100  за май/юни 2023 г. тя краси.
Това не е първият път, когато 35-годишният модел се появява на корицата на изданието, избиращо най-сексапилните жени. Дебютът ѝ е през април 2016 г., когато позира с бяла риза с копчета, покриваща иначе голото й тяло. Като за втори път момиче от корицата на Maxim обаче, тя празнува скорошни постижения, включително това, че стана майка на три деца.
“Раждането на деца ми даде повече стимул”, разкрива Ашли Греъм пред списанието, имайки предвид 3-годишния си син и 1-годишните близнаци Роман и Малачи, които споделя със съпруга си Джъстин Ървин.
“Първият път, когато бях на корицата на Maxim, нямах деца, а този път имам три малки бебета. Кара те да си спомниш, че “сексапилът” е в толкова много сценарии и идва във всякакви форми и размери. Винаги съм вярвала и съм държала на това, но след като видях тялото си да се променя толкова много, след ражданията, ми е трудно да приемам тялото си, което изглежда толкова различно. Така че, благодаря, Maxim, че ми върнахте тази увереност.”
Греъм разсъждава върху някои от най-големите постижения в кариерата си, включително участието ѝ в TED Talk, получаването на корицата на Sports Illustrated за бански през 2016 г. и създаването на Барби, направена по нейно подобие. Много от тези моменти са “в ранните дни”, отбелязва тя, което допринася за въздействието, което направиха върху нарастващото движение за позитивизъм на тялото.
“Можем да разглеждаме формите и размерите, пола, етническата принадлежност и възрастта на всеки като част от това кои са. Не е необходимо да е отрицателно или положително”, казва моделът и продължава: “Телата ни винаги се променят и винаги се развиват. Използвах собственото си тяло като инструмент, за да съм способна да говоря за истинските си чувства.”
Ашли Греъм осъзнава положителният пример, който дава на толкова жени по света и колко отговорно е това. Отговорност, която не приема леко, но с която се гордее.
 “Напомня ми, че ако някой като мен може да бъде част от нещо, което се променя в световен мащаб, всички можем да го направим. В много отношения гледам на себе си като на обикновено момиче от Небраска, което просто има много стремеж и амбиция, така че защо не променим света заедно?”
В класацията на Maxim попадат още имената на Риана, Марго Роби, Лили-Роуз Деп, Кара Делевин, Doja Cat и други. Пълният списък със 100-те дами, може да бъде видян тук. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Софи Маринова ще има девствена снаха, ето го доказателството ВИДЕО

Софи Маринова не може да се нарадва на новината, че синът й Лоренцо вдига сватба с любимата си съвсем скоро. Ромската перла вдига шумни купони, за да отпразнува събитието и го прави така, както повелява ромската традиция. От скорошно видео, което фолкзвездата е качила в профила си в социалните мрежи, […]

Subscribe US Now