Панелист на Гала е аут, причината е много неприятна! Ужасът се повтори и в bTV

След като вчера един от панелистите на Гала – Ромина Тасевска, не се появи в ефир, а водещата притесни допълнитело аудиторията с думите: “Бързо възстановяване”, ето, че този ужас днес се случва и в bTV, където екранният партньор на Деси Стоянова – Петър Дочев, обяви същото.

Панелистката на Гала – бившата Мис България Ромина Тасевска изчезна от ефир, а причината е, че има здравословни проблеми. Какви? Все още не се уточнява. Мнозина предполагат, че става въпрос за така нашумелия напоследък стомашен вирус, който обикновено трае 3-4 дни.
Това Гала ли е?! Тв водещата шокира с визията си в ефир… СНИМКА
Преди да се случи това обаче, Ромина отново не бе в ефир, което накара мнозина да мислят, че има някакъв проблем между нея и тв водещата Гала. Това обаче, бързо беше пресечено с информацията, че красавицата просто има ангажимент в чужбина, свързан с модно ревю.

Без срам: Новият водещ на “Преди обед” открадна жената на колега от БНТ СНИМКИ
В същото време в конкурентната bTV се разиграва подобна ситуация, защото водещата на “Преди обед” Деси Стоянова не се появи днес, а и вчера, на работното си място в студиото на предаването, което нейният екранен партньор Петър Дочев се наложи да води сам.

Кошмарът на Нова се пренесе и в bTV, а коя от двете – Ромина Тасевска или Деси Стоянова, ще се завърне първа обратно на екран, предстои да разберем./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Блатечки удари десетката с новата си жена, оказа се, че тя е...

След поредната си и окончателна, както изглежда, раздяла с Диляна Попова Асен Блатечки най-накрая си намери нова жена, с която да се чувства щастлив. Новата изгора в живота на актьора обаче, се оказа доста любопитна персона. Става дума за червенокосата банкерка Елеонора Янакиева, която контролира финансите на една от най-големите […]

Subscribe US Now