Блатечки удари десетката с новата си жена, оказа се, че тя е…

След поредната си и окончателна, както изглежда, раздяла с Диляна Попова Асен Блатечки най-накрая си намери нова жена, с която да се чувства щастлив. Новата изгора в живота на актьора обаче, се оказа доста любопитна персона.

Става дума за червенокосата банкерка Елеонора Янакиева, която контролира финансите на една от най-големите фирми за производство на растителни масла и слънчоглед – “Клас Олио”. Освен това е работила и във водеща наша банка цели 17 години.
Няма спирка! Асен Блатечки заживя с нова жена
Актьорът от своя страна не се впечатлявал чак толкова от бурното минало на новата си изгора, защото за него било важно да има жена, която сама си изкарва хляба и не тежи на изтънелия му джоб.

Блатечки смени Диляна с фатална брюнетка и осъмна с нея във…
Пред колеги от арт гилдията екранният любимец се хвалел, че банкерката Елеонора му пасвала идеално – хем била запазена като визия, хем била независима жена. Но дали и как ще се развие връзката между двамата оттук нататък, и колко ще продължи, оставяме на времето да покаже, пише Kliuki.bg./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Голям обрат с къщата за гости на Милко Калайджиев, ще му се наложи да...

Едва на третия търг, организиран от НАП, се намери кандидат-купувач от приходната агенция. Оттам обаче не уточняват броя на подадените оферти, тъй като може да има такива, които тепърва да пристигнат по пощата. Те ще са валидни, ако е спазено условието пощенското клеймо да е с дата, не по-късна от крайната дата […]