Щастливата новина на Пиърс Броснан

Пиърс Броснан има много поводи да се гордее със семейството си. През септември той даде пространно интервю и направи наистина разкошна фотосесия за GQ с Дилън и Парис Броснан – двамата му сина от настоящата му съпруга Кийли Шей Смит.
А преди ден 59-годишният ирландски актьор показа на света най-малкото си внуче. В официалния си профил в Instagram Броснан публикува снимки на новородения Джаксън Илайджа Броснан, появил се на бял свят на 12 ноември.
Джаксън е второ дете за Шон Броснан и съпругата му Саня Банич – двамата имат и седемгодишен син Марли Мей. Самият Шон е дете на Пиърс от първия му брак с актрисата Касандра Парис.
С Касандра Пиърс Броснан има три деца – Шон, роден през 1983 г., както и двете деца на актрисата от предишен брак Шарлот и Кристофър. Пиърс изживява тежък период, когато губи Касандра – тя умира едва на 43 години от рак на яйчниците. Години по-късно Шарлот умира от същата болест на 41.
Джаксън Илайджа е четвъртото внуче на Пиърс Броснан. Освен него и седемгодишния Марли, които са деца на Шон, той има и двама по-големи внуци от покойната Шарлот – Изабела и Лукас, поясняват от People

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво се случва с Джей Лено след инцидента

Със сигурност можем да определим Джей Лено като един от култовите телевизионни водещи, оставили отпечатъка си в телевизията и в начина, по който изглеждат и се водят вечерните предавания. От години Лено не е на екран, но не спира да е активен под една или друга форма. В момента обаче той […]