Какво се случва с Джей Лено след инцидента

Със сигурност можем да определим Джей Лено като един от култовите телевизионни водещи, оставили отпечатъка си в телевизията и в начина, по който изглеждат и се водят вечерните предавания.
От години Лено не е на екран, но не спира да е активен под една или друга форма. В момента обаче той е изправен пред сериозни проблеми заради една негова страст – колите.
През изминалия уикенд Джей Лено е работил върху парен двигател под автомобил в гаража на дома си. В този момент избухва пожар и водещият получава значителни изгаряния в областта на лицето, гърдите и ръцете.
От People разбираме, че 72-годишният Лено е бил изкаран изпод колата и откаран в болница. Там лекарите са установили, че той е получил изгаряния от втора и трета степен, което е наложило няколко операции.
Лекуващият му лекар казва, че Джей Лено е претърпял хирургична ексцизия и процедура за присаждане на изгорените области. Което ще рече, че увредената кожа е била премахната, а на нейно място е бил сложен биологичен заместител, който да ускори възстановяването.
Лекарят пояснява, че някои от изгарянията по лицето на Лено са били по-дълбоки и притеснителни, но в момента комедиантът е в стабилен и в добро състояние на духа.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Хари и Меган решат да изненадат всички

Смъртта на кралица Елизабет за известен период изглеждаше като катализаторът, който ще ускори така нужното затопляне в отношенията между кралското семейство и “ренегатите” принц Хари и Меган Маркъл. Последните присъстваха на погребението на 19 септември, а Хари взе дейно участие в много от церемониите. Сдобряването обаче може и да не […]

Subscribe US Now