Разкриха тайното гадже на Неда Спасова, оказа се…

Актрисата Неда Спасова, която всички познават от хитовия медицински сериал на Нова тв “Откраднат живот” май води доста любопитен любовен живот, ако се съди по последните информации.

Чаровната актриса има сериозна дългогодишна връзка, но продължава старателно да крие самоличността на половинката си. В малка България обаче, не е трудно да се разберат някои неща.
Неда Спасова влиза в “Братя” СНИМКА

Оказва се, че приятелят на Неда е режисьор, а двамата се запознават преди близо десет години, като по същото време мистериозният мъж е обвързан. От първата си жена той има едно дете, твърди “Галерия”.
Замесена в любовния триъгълник и отчасти виновна за разпадането на връзката между твореца и някогашната му любима, 31-годишната врачанка взима решение да скрие любовта им. Причина за това, от една страна, била популярността на режисьора в арт средите, а от друга – негативното мнение на бившата му, която и до ден днешен не приема звездата.
Неда Спасова събра погледите на плажа с това, което направи СНИМКИ 18+
Запознати разкриват, че двамата могат да бъдат забелязани често, но комуникацията им по нищо не поражда съмнения, че помежду им има нещо повече от приятелски отношения. В повечето си интервюта Неда отказва да коментира кой е мъжът до нея и неслучайно.

Колеги на актрисата пък издават, че приятелят й оказва огромна подкрепа в киното и театъра, и дори с радост приема и по-скандалните й роли, като например превъплъщението й в популярния спектакъл “Горчивите сълзи на Петра фон Кант”, където Неда играе глухоняма прислуга, като се превръща в обект на вниманието от страна на велика дизайнерка, блестящо изиграна от Лилия Маравиля. Спасова има и сцени, в които е гола до кръста./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Даниел Крейг в 25 факта

Днес, 2 март, рожден ден празнува британският актьор Даниел Крейг. Източник: blitz.bg