Колко близки наистина са Лео Меси и Дейвид Бекъм

Дейвид Бекъм и Лионел Меси стават все по-близки приятели в последните месеци. Дружбата им се затвърди след като аржентинският футболист стана част от обора на Интер Маями Сф и се установи със семейството си в Маями.
Ход, който се оказа изключително печеливш за Меси, чиято кариера е в своя възход. Преди броени дни той дори стана първият играч от американската футболна лига, спечелил отличието Златна топка. А Бекъм даде ясно да се разбере, че се гордее със своя приятел и че моментът си заслужава да бъде отпразнуван. И планира да му се насладят по “маямски начин”.
Бекъм връчи трофея на Меси на церемониятa на Златната топка и сподели колко вълнуващо е да работи с най-добрия играч в света.
“Много е специално да кажа, че той е играч на Интер Маями и е в нашия град. Вероятно ще отпразнува това със съотборниците и семейството си по своя начин”, каза Бекъм. “Но ние ще направим всичко възможно да го отпразнуваме по начина, по който го прави Маями. Сигурен съм, че ще направим добро парти.”
Връзката на Меси и Бекъм датира от години, като двамата са почитатели един на друг. А сега сякаш съдбата се намесва в техните добри отношения и ги затвърждава. След успешната си кариера в Европа Дейвид Бекъм реши да се оттегли в САЩ, което доведе до работата му с Интер Маями през 2018 г. А сега, пет години по-късно, в Маями е и Лео Меси.
Цялото семейство на Меси бе посрещнато радушно от семейство Бекъм. Компанията, съставена от Антонела Рокузо, Виктория Бекъм и двамата спортисти, често споделя снимки от общите им забавления и са сред най-известните светски личности в Маями, отбелязва Hola.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Рълев и Мастагарков от "Игри на волята" преспаха в едно легло пред цяла България СНИМКИ

Мощен вой на възмущение се вдигна сред феновете на „Игри на волята“ заради сцени, в които двама от най-силните мъже в предаването – Рълев и Мастагарков, се наместиха заедно в едно легло в Резиденцията. В луксозната и пълна с храна територия имаше много място, за да се опънат двамата атлети […]

Subscribe US Now