Лятната ваканция на едно кралско семейство

По традиция испанското кралско семейство прекарва лятната си ваканция на Майорка. И макар да става дума за ваканция, тя рядко е без няколко допълнителни “работни” ангажимента за крал Фелипе и трите му дами.
Кралят, Летисия и двете им дъщери Леонор, и София, започнаха престоя си на острова от Картуха де Валдемоса.
Дворецът, строен през XIII век, е любимо място за монарсите на Испания от векове, както и резиденция за много съвременни творци. Обиколката на кралското семейство продължи в Общинския музей, където в момента има експозиция, посветена на Шопен.
Кралят и кралицата, както и престолонаследничката Леонор и инфанта София, бяха посрещнати с радост от местните жители, с които не пропуснаха да се снимат преди да се оттеглят в обичайното място, където отсядат на Майорка – дворецът Маривент, съобщават ни от Royal Central.
Още на 31 юли Летисия пък имаше друг ангажимент – тя беше сред официалните гости на закриващата вечер на филмовия фестивал Atlàntida Mallorca. Тя връчи наградите на режисьора Самюел Тайс за филма му Sophie, както и наградата за цялостен принос на френската кино икона Изабел Юпер.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Горещите снимки по бански на Адисън Рей

Адисън Рей е само на 21 години, но ѝ се отдават толкова много неща. Като започнем от танците, пеенето, актьорството и стигнем до умението ѝ да привлича вниманието в социалните мрежи. И този пък отново ни доказва, че знае как да приковава погледите към себе си. Адисън качи поредните си […]