Нова сватба в английския кралски двор

Кралица Елизабет, децата и внуците й са най-популярните членове на английското кралско семейство. Чрез роднинските си връзки, които датират буквално векове назад, то е доста по-обширно. И лейди Татяна Маунтбатън е част от него.
През изминалия уикенд дъщерята на първи братовчед на принц Филип се омъжи.
32-годишната Татяна е дете на маркиза на Милфорд Хейвън Джордж Маунтбатън, който е първи братовчед на покойния съпруг на кралица Елизабет. Двамата с Алекзандър Дру сключиха брак на 23 юли в параклиса на Уинчестър.
От People съобщават, че булката е носела пищна рокля на британската дизайнерка Сюзън Невил с шлейф, бродиран с мотивите от булчинската рокля на майка й. На церемонията не са присъствали известните членове на кралското семейство.
За сметка на това сред гостите е била Кресида Бонас – модел и актриса, и бивше гадже на принц Хари. Кресида е омъжена за Хари Уентуърт-Стенли, доведен брат на лейди Татяна по майчина линия.
Татяна и Алик, както е известен Дру, обявиха годежа си през януари тази година. Двамата са били на ски ваканция във Вербие и са отпразнува там годежа си заедно с принцеса Беатрис и принцеса Йожени.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Неподозираните музикални предпочитания на Барак Обама

Въобще, ама наистина въобще, не можем да си представим Барак Обама да отпива добро питие на фона на “Music For a Sushi Restaurant” на Хари Стайлс. Или пък да си тананика “SAOKO” на Росалия, докато натиска газта на мощен мотор. Което в крайна сметка няма никакво значение, просто защото бившият президент на […]

Subscribe US Now