Пореден неочакван детайл от погребението на кралицата

Погребението на Елизабет II в понеделник показа не само, че организацията му беше перфектна, но и че покойната кралица e била един много обичан човек. От обикновените ѝ поданици, през семейството, та до не толкова близкото ѝ обкръжение – всеки се беше постарал по някакъв начин да отдаде последна почит.
Включително и любимите ѝ животни – двете ѝ кучета корги и понито ѝ Ема.
Те очакваха процесията с ковчега ѝ пред двореца Уиндзор. Кучетата бяха с гледачите си на стъпалата, докато понито стоеше на алеята с цветята заедно с главния коняр на кралицата Тери Пендри.
Един детайл направи впечатление на наблюдателните – върху седлото на Ема беше поставен любимия шал, с който кралицата е предпочитала да язди. Той е с десен на коне и, разбира се, е на предпочитаната ѝ марка за шалове – Hermes.
От Hello ни припомнят, че Елизабет II винаги е предпочитала да язди с шалове, а не с жокейска каска. Още през 2014 г. треньорът ѝ по езда Йън Болдинг разказва защо е така. “Не съм носила и няма да го направя, а вие не трябва да си оформяте косата като мен”, му е казала кралицата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

И Диляна Попова лъсна по цици... СНИМКА 18+

Диляна Попова винаги е прикривала по един или друг начин прелестите си, въпреки че има и спиращи дъха голи снимки, на които обаче, винаги умело прикрива най-важните детайли. Ето, че на този кадър те са видими в цялата си прелест. Моделката, по която въздишат стотици мъже у нас, се пусна […]