И Диляна Попова лъсна по цици… СНИМКА 18+

Диляна Попова винаги е прикривала по един или друг начин прелестите си, въпреки че има и спиращи дъха голи снимки, на които обаче, винаги умело прикрива най-важните детайли. Ето, че на този кадър те са видими в цялата си прелест.

Моделката, по която въздишат стотици мъже у нас, се пусна без бельо и нагорещи социалните мрежи до краен предел. Кадърът, който изкусителната брюнетка пусна в Инстаграм профила си, предизвика за нула време бурни реакции.
Диляна Попова показа нов мъж, Блатечки е в миналото СНИМКА

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Dilyana Popova (@dillyanapopova)

“Времето прекарано в тишина е моментът, в който се връщам към себе си”, пише Попова под горещата снимка, но едва ли някой е успял да вникне в смисъла на думите пред подобна гледка.
Диляна Попова попари фенка заради корекция на устните СНИМКА
Бившата изгора на Асен Блатечки, с когото вече изглежда окончателно затвориха страницата на взаимоотношенията си, явно е решила да продължи да поддържа вниманието към себе си и за целта е готова вече нищо да не прикрива./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Сериалът, който Елизабет II e гледала всяка неделя

Принц Хари също е признавал, че е гледал сериала. Той дори е споделял, че му е било интересно, тъй като историята не претендира да е напълно достоверна, а доста украсена – плод на артистично творчество и добро въображение – така, както подобава на кино индустрията. Но в сериала има и […]

Subscribe US Now